Бренд arrow images

Підкатегорії arrow images

Продукт arrow images

Показать все

Знайдено 73 товарів
Сортувати по


Косарка роторна, Запчастини до роторної косарки

Косарка - одна з найбільш поширених різновидів сільськогосподарської техніки. З її допомогою можна заготовити корм худобі, прибрати траву перед обробкою ріллі, підтримувати належний зовнішній вигляд вздовж автотрас або лісопосадок. З усіх типів подібної техніки широкою популярністю користується косарка роторна завдяки простоті і надійності конструкції, компактним розмірам, зручності використання і високої функціональності.


Компанія Agrovik пропонує широкий вибір запасних частин до роторних косарок різних виробників на вигідних умовах. До ваших послуг гарантія якості, доступні ціни, високий рівень сервісу, оперативна обробка замовлення, зручні способи оплати.


У каталозі нашого інтернет магазину представлені десятки запасних частин для косарок роторних:


• захисні кожухи;
• приводні вали;
• шестерні;
• ножі;
• втулки;
• манжети;
• підшипники і багато іншого.


На всі представлені товари є необхідні сертифікати відповідності. Адже ми працюємо виключно з надійними і перевіреними виробниками і постачальниками запчастин і комплектуючих, чия продукція користується заслуженим визнанням у трудівників сільського господарства.

Запчастини до роторної косарки за доступною ціною


Косарка роторна в даний час широко використовується як в дрібних фермерських господарствах і великих агрохолдинги, так і на підприємствах комунального та лісового господарства. Це дуже зручна, надійна і функціональна техніка. Роторні косарки можуть бути навісні, причіпні і напівнавісні. Велика розмаїтість конструкцій дозволяє легко підібрати обладнання, найбільш оптимальне для тих чи інших завдань.


Незважаючи на простоту і надійність роторних косарок, під час інтенсивної експлуатації вони нерідко виходять з ладу. Причини цього можуть бути самими різними: від простого зносу до механічних пошкоджень. У будь-якому випадку, перед власником сільськогосподарської техніки гостро постає питання ремонту.


У нашому інтернет магазині ви зможете купити запчастини до роторної косарки за доступною ціною для оперативного ремонту роторних косарок. З нашою допомогою ви уникнете тривалого простою техніки і матеріальних збитків. Телефонуйте і замовляйте, ми завжди на зв'язку!