Прибирання картоплі - це трудомісткий процес, який вимагає задіяння багатофункціональної сільськогосподарської техніки. Автоматизувавши процеси збирання врожаю, відділення бульб від бадилля, транспортування і зберігання картоплі, підприємець збільшує продуктивність роботи і, відповідно, потенційний прибуток. Всенародну любов фермерів за свою невибагливість і надійність заслужили комбайни польського виробництва Anna z644 і техніка від Bolko.
Все в одному місці!


Будучи багаторічним постачальником високоякісної сільськогосподарської техніки в Україні, ми знаємо, що важливо не тільки вигідно придбати обладнання, але і вчасно його обслуговувати. Тому ми пропонуємо вигідні умови покупки картоплезбиральних комбайнів вітчизняного і імпортного виробництва, а також величезний асортимент оригінальних комплектуючих найвищої якості!


Запчастини до комбайнів Anna

Картоплезбиральні комбайни бренду Анна активно застосовують для збирання плодів картоплі на полях України. А завдяки простоті своїй конструкції і високою ремонтопридатності така техніка значно економить своєму власникові гроші на обслуговування. Наша компанія пропонує якісні запчастини до Anna z644 і іншим моделям за найбільш вигідними цінами. Завжди на складі ланцюга, ролики, зірочки, втулки, маточини, транспортери до Анна та інші, важливі для повноцінної роботи техніки комплектуючі.
Запчастини і комплектуючі до комбайнів Bolko


Вузли і агрегати сільськогосподарської техніки Bolko працюють від механічних приводів, що дозволяє вручну обслуговувати обладнання і проводити ремонтні роботи прямо на місці. Знизити витрати на відновлення техніки допоможуть недорогі оригінальні запчастини до Bolko Z643, купити які з доставкою ви зможете в нашому магазині. Крім того ми надамо великий вибір транспортерів до Болько, що дозволяють значно підвищити продуктивність вашого обладнання.


Ваша техніка під нашим контролем
Бажаєте підвищити рентабельність власного бізнесу? Потребуєте в ефективному обладнанні? Наша компанія стане вашим надійним постачальником потужної сільськогосподарської техніки і надійних запчастин до будь-яких агрегатів. Телефонуйте нашим операторам прямо зараз - ми надамо грамотні сільськогосподарські рішення і зручні умови співпраці для кожного клієнта.