Найпродуктивнішим способом заготівлі сіна, трави і соломи є пресування, здійснюване спеціалізованим навісним обладнанням - прес-підбирачами. Одним з найбільш надійних і ремонтопридатність прес-підбирачів вважається обладнання польського виробника Sipma. Це сільськогосподарське обладнання формує зручні в транспортуванні, зберіганні і подальший продаж тюки або рулони.
Для безперебійної роботи приймального пристрою, преса і в'язального апарату Sipma необхідно, щоб кожна деталь була в справному стані, що легко забезпечити, співпрацюючи з нашою компанією. На нашому складі завжди знайдуться як оригінальні деталі до прес-підбирач Sipma, так і високоякісні замінники від провідних виробників.
Запорука надійної роботи прес-підбирача
Від ступеня зносу і цілісності деталей прес-підбирача буде залежати не тільки тривалість експлуатації техніки, а й її продуктивність, що визначає важливість своєчасного обслуговування. Ми допоможемо вам підібрати необхідну запчастину і розповімо про особливості її використання.
Якість роботи прес-підбирача великою мірою залежить від точності в'язального апарату. У нас ви знайдете голки до прес-підбирач різних моделей, тарілку апарату Sipma, що використовується для управління узловязателя, -вязателі пальці, ролики-штовхачі та інші комплектуючі.
Sipma Пружина - це також найважливіший елемент роботи комбайна, який відповідає за регулювання кута нахилу зуба, а також за можливість полотна уникати нерухомі зустрічні перешкоди без пошкоджень.
Як показує практика експлуатації пресів, найбільшому зносу піддаються направляючі поршня зі спеціальними роликами. Вчасно змінюючи ролик поршня Sipma, можна домогтися, щоб прес-підбирач зберігав вказаний розмір щілини і точно виконував свою задачу.
У нас ви знайдете інші механічні комплектуючі та додаткове електронне обладнання для прес-підбирачів від Sipma за найбільш вигідними цінами.
Вигідні умови та прості покупки
Відшукати потрібну деталь до вашої сільськогосподарської техніки дуже просто - зручна навігація і зрозуміле меню дозволить всього за кілька хвилин підібрати потрібний варіант за ключовими критеріями і здійснити замовлення. Зателефонувавши нам, ви можете отримати компетентну допомогу кваліфікованих експертів.