Культиватор ґрунту KÜHNE KTL-7/3 створює відповідне з’єднання водоємності між оброблюваним шаром та надрами шляхом розпушування та запилення ґрунту на необхідну глибину. Його використання позитивно впливає на управління ґрунтовим повітрям та водою. Розпушувальна машина з триточковою підвіскою категорії 3. Каркасна конструкція обладнання виготовлена ​​зі спеціальних закритих секцій, можуть бути змонтовані зварні роз'єми. Розпушувальні лопаті та гідравлічно регульований робочий блок з'єднані з конструкцією рами знімним з'єднанням. Перший культиватор машини - це ряд розпушувальних лопатей, розташованих у два ряди, які мають оборотну носову вставку, ріжучу кромку та двосторонні підйомні крила. Розпушувальні леза макс. Вони розпушують ґрунт на глибину 600 мм і розташовуються на відстані 430 - 500 мм з боків.

Назва типуKühne KTL-7/4
Робоча ширина3010-3500mm
Транспортна ширина4000mm
Робоча швидкість6 - 10km/h
Робоча глибина (max.)600mm
Кількість розпушувальних ножів7db
Відстань розпушувальних ножів430-500mm
Машина для масової основи2000kg
- з циліндром із шипами2900kg
Потрібна потужність трактора155 (210) - 259 (350)kW (LE)

Модельний ряд: Kühne KTL-7/4, Kühne KTL-7/3, Kühne KTL-5/4, Kühne KTL-5 / 2,5

Відстань між ножами можна плавно змінювати. Ножі захищені від перевантаження, закріпивши їх розривним гвинтом. Розтягнуте розташування розпушувальних лопатей одна за одною забезпечує великий поперечний переріз потоку, таким чином зменшуючи ризик засмічення. Розпушувальні ножі розташовані на відстані 800 мм. Тривалий термін служби ножів та зношуваних деталей забезпечується особливою якістю матеріалу, інноваційною технологією виробництва та оптимальним дизайном країв.

запчастини для культиваторів Kuhne

Другий ряд культиваторів - це дворядний шипований робочий вузол, який можна плавно регулювати за допомогою гідроциліндрів. Завдання шипованих вальців - подрібнити самородки, незначно змішати залишки стовбура в ґрунті, частково ущільнити грунт і підтримувати робочу глибину. Культиватор оснащений кронштейнами для розміщення виступаючого світлового сигналізатора.

Культиватор KTL 7/3 допомагає створити правильне з'єднання з водою. Каркасна конструкція обладнання виготовлена ​​зі спеціальних закритих секцій, можуть бути змонтовані зварні роз'єми. Відстань між ножами можна плавно змінювати. Робоча глибина також регулюється гідравлічно в стандартному режимі.